If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги тия GTV-та как се представят с сушенето на стъклата. Моето вижда доста зор без климатик, а с включен климатик става страшно особенно ако го спреш за малко.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?
За кои стъкла говориш пич? За предното или за страничното. Аз лично с предното нямам проблем, да чукна на дърво, но имах със страничните, и знаеш ли как му намерих чалъма, вентилатора на макс и духалките дето по принцип са за тебе се въртят на 360 град. ги завъртам и тях към стъклата насочвам перките и съм готов. Пробвай така, айде със здраве. А между другото видях че си от ВТ, аз съм от Горна Оряховица но живея и работя в СтЗ, но този уикенд ше съм си по нашия край да видя Мама та ако искаш дай да се видим и да огледаме хубавиците
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Брат тая схема наистина действа аз я знам ама тва с страничните не е много добре и трудно става да не говоря за малките отстрани.Ако тва са и възможностите добре, но това за мен говори за претупана работа от страна на италиянците.
За малките не съм много сигурен ма нали има едно бутонче точно отдолу под врътките за топлото, пробвай с него като е натисната, формата на фигурката е такава като скоба, а тва според мен е завихряне на струята. Виж какво ше стане и нищо не каза за уйкенда?
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Comment